EELT op maat

EELT zet uw bedrijf en werknemers in het zonnetje

Op locatie bij uw bedrijf

EELT Theatercollectief vertelt het verhaal van uw bedrijf, van de mensen van uw bedrijf, in uw bedrijf. Bijvoorbeeld bij een jubileum of een open dag. U ziet uw bedrijf in bedrijf zoals u het nog nooit gezien hebt. Deze wel heel bijzondere vorm van theater wordt door EELT op maat gemaakt. De makers van EELT brengen vooraf een bezoek aan uw bedrijf. Ze spreken met u of een werknemer die veel weet van het bedrijf. Ze nemen het verhaal dat u voor de toekomst wilt neerzetten als doel en zetten de mensen die dat verdienen in het zonnetje. Natuurlijk wordt een een vrolijke, verbeeldingsvolle twist aan het verhaal gegeven, maar “plat” wordt het nooit.

Voorbeeld: Press EELT

PRESS EELT gaat over een crisis bij de krant. Het Brabants Dagblad is overgenomen door de Beijing Review. Deze overname leidt tot censuur, kinderarbeid en stress op de werkvloer. Hoe gaan verschillende redacteurs hiermee om? Is er nog mogelijkheid tot een verzetje?

Componist Aart Strootman en musicus Oleg Fateev schreven en maakten muziek voor PRESS EELT. Choreografe en danseres Tegest Pecht wist samen met alle deelnemers een fantastische choreografie neer te zetten.

“Po√ętische producties over die dingen in het leven waarvan we 'eelt op onze ziel' krijgen of juist kwijtraken.”