Skip navigation
 • Wat is EELT?

  EELT is een theatercollectief van professionals uit muziek, theater, film, beeldende kunst en educatie. EELT maakt poëtische producties over die dingen in ons leven waar we ‘eelt op onze ziel’ van krijgen of juist kwijtraken. De producties van EELT gaan over de momenten in het leven waar verschillende ideeën elkaar soms schurend ontmoeten. Daar ontstaan nieuwe oplossingen.

  Lees meer »
 • Wat doet EELT?

  EELT maakt theater op locatie om laagdrempelig zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een creatief proces als deelnemer of als publiek. EELT maakt voorstellingen, acts, workshops, concepten en films. Oude en nieuwe verhalen verbonden aan de locatie en mensen uit Nederland of van ver daarbuiten, zijn de bron voor de EELT producties.

  Lees meer »
 • Wat is het doel van EELT?

  EELT is idealistisch. EELT ziet veranderingen in onze wereld zoals toenemende diversiteit, technologische ontwikkeling, mondiale

  balansverschuiving als kansen. Het doel van EELT is om met zoveel mogelijk mensen, in toegankelijke professionele creatieve processen tot frisse ideeën, begrip en nieuwe inzichten te komen om zo, spelend en experimenterend, bij te dragen aan de wereld in ontwikkeling.

  Lees meer »
 • Waar is EELT actief?

  EELT maakt theater op erfgoedlocaties, in de wijk, op bedrijven en scholen, op festivals en op symposia in Nederland en daarbuiten. EELT heeft bewust géén eigen 'huis'. Als nomadisch gezelschap is EELT altijd te gast.

  Lees meer »

Organisatie

 

EELT is een professioneel kunstenaarscollectief met expertise in theater, muziek, film en kunstonderwijs. De verbonden zelfstandige ondernemers in kunst en cultuur zijn experts in het op locatie verzorgen van acts, voorstellingen, films en workshops op maat met participanten, deelnemers en werknemers.

 

Klik hier om te lezen over o.a. de organisatiestructuur, welke professionals betrokken zijn en meer.

Vrienden van EELT

Wil je EELT extra ondersteunen? Dan is doneren een goede optie.

Maak je bedrag over naar Stichting Industriestrand, bankrekeningnummer / IBAN: NL70 INGB 0005 6747 15.
Vul als boodschap "EELTgift" in en eventueel je naam.

Onze dank is groot!

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuurt EELT een nieuwsbrief.
Deze bevat terugblikken, nieuwtjes en meer.

Klik hier om de meest recente nieuwsbrieven te lezen.

Klik hier om abonnee te worden.

EELT in English

Do you want to know about EELT, but are you unable to read Dutch?
Read our English introduction and get in touch!

Click here.