Kunstkanaal 3

Een tocht langs zes bijzondere optredens in de kanaalzone van de Reeshof

  • Vond plaats in oktober 2021
Maasbommelstraat 1, 5045 LP Tilburg

Na een zeer geslaagde Reesfiets Cultuursafari strijkt EELT Theatercollectief opnieuw neer in De Reeshof. Op zondagmiddag 24 oktober is er weer een nieuwe Kunstkanaal! Een herfstwandeling in De kanaalzone, vol verrassingen! De tocht voert je gedurende 2,5 uur langs zes bijzondere optredens, van circus tot poëzie, van opzwepende Balkanmuziek tot verstilde liedjes. Kunstkanaal wordt georganiseerd door EELT Theatercollectief in opdracht van Reeshof Cultuurt.

Wil je reserveren, klik dan hier.

Had ik maar leuke Kinderen

Erik van Os schrijft liedjes en gedichten voor volwassenen en kinderen (o.m. Sesamstraat).  De taal van deze Tilburger is transparant, ritmisch, doorspekt met humor en bevat prachtige metaforen. Tijdens Kunstkanaal treedt hij speciaal op voor volwassenen, maar mochten er (leuke) kinderen in de buurt zijn, dan heeft hij ook voor hen genoeg grappigs en gevoeligs op voorraad om heerlijk naar te luisteren.

Erik van Os

Circus

Sommige mensen houden niet van kiezen. Rein de Kok vroeg zich af: wil ik nou circusartiest worden of muzikant? Nachten lag hij ervan wakker, totdat hij de oplossing had: weet je wat, dacht hij, ik doe het gewoon allebei! Dansend op een koord neemt de circusartiest het publiek mee in een muzikale wereld waarin alles kan!

Rein de Kok

Joost van Dijk

Tilburger Joost van Dijk is in zijn eentje een hele band. Nederlandstalige liedjes met invloeden van Spinvis en Boudewijn de Groot. Hij neemt je met zachte hand en hier en daar een knipoog mee op zoektocht door het land van liefde, hoop en kracht.

Theatrale reis door de ingewanden

Theatercollectief EELT neemt u mee op een theatrale reis door uw eigen ingewanden. Hapstappoepfabriek is een theatrale vertelling over plekken waar de zon niet al te vaak schijnt. De kinderen mogen meespelen!

Hapstappoepfabriek

Mundiala

Heeft u schijt aan uw onwelriekende binnenwereld? Laat het Tilburgse Mundiala u dan opvrolijken met opzwepende Balkanmuziek.

Frank van Pamelen

Cabaretier Frank van Pamelen heeft elke maandagochtend een column op Radio 1, schrijft voor nationale en regionale bladen en is vooral een meesterlijk verteller. Dit jaar verscheen een bloedstollende roman van hem in de boekhandel: het derde boek.

Fietstaxi met Kanaalkunst

Theatercollectief EELT wil dat iedereen mee kan doen. Als u minder goed ter been bent rijdt de fietstaxi u van act naar act. Wilt u met een fietstaxi vervoerd worden? Mail dan naar info@eeltweb.nl Achterop de fietstaxis bevinden zich kunstwerken waarin de ideeën van buurtbewoners over de inrichting van de Noordelijke Kanaalzone zijn verwerkt. De wandeltocht duurt ongeveer 2,5 uur en start aan Maasbommelstraat 1, 5045 LP Tilburg.

Om te reserveren, klik hier.

“Poëtische producties over die dingen in het leven waarvan we 'eelt op onze ziel' krijgen of juist kwijtraken.”