Skip navigation

Footnote 100

Houd jij van muziek maken op een bijzondere plaats met veel medemuzikanten? Wil je meedoen aan een uniek evenement? EELT Theatercollectief is op zoek naar muzikanten uit alle wijken van Tilburg, van alle leeftijden en achtergronden, met allerlei instrumenten en muziekvoorkeuren. Met deze muzikanten uit de stad en studenten van het jubilerende Tilburgse conservatorium, tegenwoordig AMPA, Academy of Music and Performing Arts geheten, maken we een feestelijke muziekperformance voor de LocHal en de Concertzaal in Tilburg.

 

In 2018 bestaat het Tilburgse conservatorium, nu AMPA, honderd jaar. Zolang draagt AMPA al bij aan het muzikale leven in onze stad. Dat gaan wij vieren samen met studenten van AMPA, professionele en beginnende muzikanten. Deze muziekperformance wordt georganiseerd door EELT Theatercollectief in samenwerking met AMPA en ContourdeTwern, organisatie voor maatschappelijk werk in Tilburg.

 

We zoeken muzikanten en zangers van elk niveau, elke achtergrond, met of zonder ervaring. De enige voorwaarde is dat je noten kunt lezen. Wij schrijven muziek op het juiste niveau voor jou. We zoeken met name muzikanten die nu nog niet genoeg mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen of samen te spelen. Pools, Syrisch, Nederlands, Marokkaans of Spaans, iedereen is welkom. Ook individuele muzikanten die al in een orkest of band spelen zijn natuurlijk van harte welkom met of zonder hun ensemble.

 

De repetities vinden plaats op maandagavonden van oktober tot en met december 2018, van 19.30 tot 21.00 uur voor de muzikanten uit de stad. Ook is er een doorloop en generale repetitie op locatie. Deze zijn op 1 en 8 december om 10.00 tot 12.30 in de LocHal en op 21 december om 18.00 uur in concertzaal Tilburg.

 

Concert LocHal: 11.00 uur 15 december.

Concertconcertzaal: 19.30 uur 21 december.

 

Er zijn geen kosten aan verbonden, Wél willen wij jouw enthousiasme, inzet en nieuwsgierigheid.

 

Kom je meedoen? Kom je meedoen of ken je muzikanten die mee willen doen? Stuur dan je aanmelding met een foto van een fragment bladmuziek van een stuk waar je nu mee bezig bent.

 

Meld je aan bij Kim Mathura, EELT Theatercollectief kmathura@eeltweb.nl of John Maes, ContourdeTwern, johnmaes@contourdetwern.nl

 

EELT Theatercollectief wordt op meerjarige basis ondersteund door Provincie Noord-Brabant