Skip navigation

Cultuurnacht – Al Het Goede Komt Van Boven

Deelnemers: Luuke, Gerben John, Lia, Rianne, Geertje, Sharif, Esther, Iris, Daan, PepeToni, Jan, Lucia, Laura, Linda, Sanne, Tooske, Ruth

 

EELT was onderdeel van de Cultuurnacht 2012 in Tilburg met een herneming van het succesvolle Al Het Goede Komt Van Boven op de prachtige erfgoedlocatie van de Heuvelkerk hartje Tilburg.
In deze voorstelling kreeg de beleving van spiritualiteit van gewone mensen als u en ik, een poëtische vorm, begeleid door het meeslepende celloconcert Raptim Transit 2.0 van Aart Strootman uitgevoerd door Jacqueline Hamelink. Reg Gruson verzorgde geluid en techniek.

 

We hadden een volle bak, 130 mensen in het publiek met veel nieuwe gezichten, dat is leuk aan de Cultuurnacht. De mensen pikten moeiteloos op wat het stuk vertolkt, terwijl het best abstract is. De Heuvelkerk vulde zich met poëtische beelden, een visueel gedicht over spiritualiteit.

Celliste Jacqueline Hamelink speelde onvermijdelijk tot in de harten van het publiek.
Karlijne van der Kooij deed de bewegingsregie, Monique Zijp concept en artistieke leiding, Aart Strootman compositie, Roderick Lijftogt en Patrick van Berkel uitvoering sculptuur en techniek, Reg Gruson geluidstechniek en beeld.