Skip navigation

EELT maakt theater voor erfgoedlocaties en bedrijven. Poëtische acts benadrukken die geschiedenis en ‘het eelt’ van het erfgoed.

 

Met vrolijke theatrale interventies verlevendigt EELT evenementen. 

 

EELT verzorgt concepten en producties voor besloten ontvangsten, symposia en festivals.

Afgestemd op uw budget en de doelgroep van uw keuze.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Erfgoed & bedrijf

Verwelkomen en verrassen

Acts

EELT maakt acts op verzoek voor speciale gelegenheden zoals conferenties, jubilea, openingen etc. Hierbij is de inhoud die de opdrachtgever ons aanreikt leidend. De act kan poëtisch, muzikaal, komisch en theatraal zijn. In de act wordt de bijzondere kwaliteit van de (bedrijfs)locatie benadrukt.

 

Thematische voorstellingen

De geschiedenis en verhalen van bedrijf of erfgoedlocatie zijn de uitgangspunten in originele projecten. EELT maakt voorstellingen op locatie waarbij zoveel mogelijk mensen worden betrokken in een creatief proces met professionele kunstenaars.

 

Workshops

Ervaren trainers en kunstdocenten verzorgen workshops op maat over de thematiek die u centraal wilt stellen voor zowel de uitvoerenden, middle-managers en directie. U gebruikt creatieve technieken om tot nieuwe perspectieven te komen.

 

Gastheerschap

De ontvangst van gasten bij een bijzondere gelegenheid maakt het grote verschil bij de indruk van uw bedrijf. EELT is ervaren in het verrassend ontvangen van gasten, waarbij iedereen zich individueel welkom voelt en met frisse nieuwsgierigheid aan uw activiteit deelneemt.

 

Theatrale interventies

Conferenties, symposia en studiedagen, maar ook culturele evenementen kunnen naar een hoger niveau getild worden door theatrale interventies die uw publiek op een leuke manier op het verkeerde been zetten en uw thematiek met een knipoog belichten.

 

Concepten

De EELT professionals zijn ervaren en innovatieve conceptontwikkelaars. Zij dragen bij aan uw proces van conceptontwikkeling of voorzien u van nieuwe concepten op maat voor bovenstaande activiteiten.